Blog

Ας συζητήσουμε για τη συνεργασία μας μέσα από μια βόλτα!

δύο άτομα μαζί με δύο σκυλάκια κάνουν βόλτα στο πάρκο τρίτση, στο ίλιον αττικής
Νέα

Ας συζητήσουμε για τη συνεργασία μας μέσα από μια βόλτα!

Μια από τις βασικές μου πεποιθήσεις είναι πως πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορώ να μάθω και κυρίως σχετικά με τον τρόπο που μπορώ να διδάσκω τους σκυλογονείς και τα σκυλάκια τους.

Ήθελα λοιπόν να δημιουργήσω ένα ασφαλές πλαίσιο, μέσα στο οποίο να μπορεί να υπάρξει μια συζήτηση μ’ εσάς, τα άτομα που κάνουμε μάθημα, σχετικά με τον τρόπο που μπορώ να βελτιώσω τον τρόπο που κάνω τα μαθήματα, και εγώ να μπορώ να σας ενημερώσω για την πρόοδο της/του σκύλας/λου σας.

Έτσι λοιπόν, γεννήθηκε η ιδέα μιας βόλτας η οποία θα γίνεται μια φορά τον μήνα στο πάρκο Τρίτση. Μέσα από αυτή τη βόλτα, θα έχουμε την ευκαιρία να:

  • με βοηθήσετε να καταλάβω πως θα μπορούσα να προσαρμόσω τα μαθήματά μου ώστε να είναι πιο αποτελεσματικά για εσάς.
  • σας ενημερώσω για την πρόοδο της/του σκύλας/λου σας.
  • μάθουμε για την γλώσσα σώματος των σκύλων. Στο πάρκο Τρίτση, κάνουν βόλτα πολλά σκυλάκια. Θα μπορέσουμε λοιπόν να παρατηρήσουμε τη γλώσσα σώματος των άλλων σκύλων αλλά και του δικού σας.
  • βοηθήσουμε μαζί το δύσκολο έργο των φιλοζωικών! Σε κάθε βόλτα, θα μπορείτε, αν το επιθυμείτε, να κάνετε μια δωρεά (χρηματική, φάρμακα ή ό,τι άλλο θέλετε) για κάποια φιλοζωική. Με κάθε δική σας προσφορά, θα προσπαθώ να συνεισφέρω και εγώ αυτό που μπορώ.

Αυτή τη στιγμή, η βόλτα προσφέρεται στα πλαίσια των ιδιαίτερων μαθημάτων εκπαίδευσης για κουτάβια. Η νέα αυτή υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν.

Ελπίζω να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και να έχει για όλους μας όμορφα αποτελέσματα! 🙂