Ιδιαίτερα μαθήματα εκπαίδευσης κουταβιού

Ιδιαίτερα μαθήματα εκπαίδευσης κουταβιού

Θέτοντας γερές βάσεις από τους πρώτους κι όλας μήνες

Το πιο βασικό πράγμα στη ζωή ενός σκύλου, είναι η καλύτερη δυνατή αρχή κατά την κουταβίσια ηλικία. Γι’ αυτό το λόγο προσφέρονται αυτά τα ιδιαίτερα μαθήματα, ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες του δικού σας κουταβιού. Μέσα από αυτά τα μαθήματα, σε συνεργασία με ‘σας και το κουταβάκι σας, θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα πλάνο εκπαίδευσης το οποίο θα το βοηθήσει να εξελιχθεί σε ένα φιλικό και ισορροπημένο σκύλο!

Ενδεικτικό εκπαιδευτικό πλάνο

Συνήθως, οι στόχοι μας στα ιδιαίτερα μαθήματα είναι οι εξής:

  • Δάγκωμα: Θα βοηθήσουμε το κουτάβι σας να καταλάβει πως τα χέρια σας δεν είναι παιχνίδια.
  • Τουαλέτα: Το κουταβάκι σας θα μάθει να κάνει την ανάγκη του/της κατά τη διάρκεια της βόλτας.
  • Κοινωνικοποίηση: Θα δείξουμε στο κουταβάκι έναν θετικό τρόπο αλληλεπίδρασης με τα άλλα σκυλιά αλλά και με τους ανθρώπους.
  • Πρόληψη από επιθετικές συμπεριφορές και φοβίες: Μέσα από διάφορες ασκήσεις, θα μειώσουμε την πιθανότητα εμφάνισης επιθετικών συμπεριφορών, φοβιών και άγχους αποχωρισμού.
ένας άνθρωπος παίζει με ένα κουτάβι με ένα πάνινο παιχνίδι

Τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε όλα να γίνονται μέσα από το παιχνίδι. Αυτή η μέθοδος, κάνει τη διαδικασία ευχάριστη και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του σκύλου.

Τι θα κερδίσετε από τα μαθήματα!

Τι έγραψαν οι μαθητές μου...

"Πριν από κάποιους μήνες υιοθετήσαμε ένα κουταβάκι. Ένα μικρό, γλυκό τερατάκι που δάγκωνε διαρκώς, γάβγιζε, έκανε πολλές ζημιές καθώς δεν ήξερε πως να διαχειριστεί την καινούργια κατάσταση στη ζωή της. Μαζί της και εμείς βέβαια. Έτσι, με τη βοήθεια της Δανάης, η καθημερινότητα πλέον με το σκυλάκι μας είναι τελείως διαφορετική. Με πολλή όρεξη και διάθεση και με τις γνώσεις της, προσέγγισε εμάς και τον σκύλο μας με τέτοιο τρόπο ώστε να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα ευχάριστα και κατανοητά. Δεν αρκέστηκε στην εκμάθηση εντολών, δημιούργησε βάσεις για εμάς και το σκύλο μας. Σ’ ευχαριστούμε Δανάη. Είσαι εξαιρετική επαγγελματίας!"
σκυλάκι κοιτάει με προσοχή
Ανίτα & Σουλτάνα
"Πριν από ενάμιση χρόνο αποφασίσαμε μετά από πολύ καιρό που θέλαμε σκύλο να υιοθετήσουμε τη Leyla. Επειδή δεν θέλαμε να ταλαιπωρηθεί από τυχόν λάθη μας λόγω άγνοιας δικιάς μας, επικοινωνήσαμε με τη Δανάη για να μας δώσει τα " φώτα" της. Ανταποκρίθηκε αμέσως. Είναι σωστή δασκάλα, με υπομονή και επιμονή και προσεγγίζει το ζώο με αγάπη και ενδιαφέρον. Μας χάρισε τα κατάλληλα εργαλεία για να είναι η ζωή μας ωραία στο μέλλον. Είχαμε άψογη συνεργασία και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα για ότι και αν τη χρειαστούμε!!! Την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!!! Σε ευχαριστούμε για όλα δασκάλα μας!! ( Φιλιά και από τη Leyla!! )"
μουρίτσα σκύλου
Δανάη & Leyla

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο είναι το κόστος των μαθημάτων;

Η πρώτη μας συνάντηση, είναι συνάντηση γνωριμίας και έχει ένα κόστος 25€. Η συνάντηση αυτή, διαρκεί περίπου δύο ώρες και κατά την διάρκειά της, θα γνωριστούμε και θα συζητήσουμε τους στόχους που έχετε από τα μαθήματά μας.

Στη συνέχεια, θα σας φτιάξω τρια πιθανά εξατομικευμένα πλάνα εκπαίδευσης, με διαφορετικό κόστος το καθένα και εσείς επιλέγετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Πού γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο σας. Ξεκινάμε κάνοντας ασκήσεις στο σπίτι σας και στη συνέχεια κάνουμε ασκήσεις και σε εξωτερικό χώρο (στη γειτονιά σας).

Πόση ώρα διαρκεί κάθε μάθημα;

Το κάθε μάθημα διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Σε πόσα μαθήματα ολοκληρώνεται η εκπαίδευση;

Στα ιδιαίτερα μαθήματα, δεν υπάρχει στάνταρ αριθμός συναντήσεων. Η εκπαίδευση προχωρά με βάση το εξατομικευμένο πλάνο εκπαίδευσης για το κουταβάκι σας και το κατά πόσο γίνονται από εσάς οι ασκήσεις που θα δείχνουμε.

Ας γνωριστούμε!

Είσαι έτοιμη / έτοιμος / έτοιμο να δώσεις στο κουτάβι σου μια όμορφη αρχή;
Πάρε με τηλέφωνο στο 697.80.18.466 και μπορούμε να κανονίσουμε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Η πρώτη συνάντηση, διαρκεί περίπου 2 ώρες και κατά τη διάρκειά της, θα γνωριστούμε και θα συζητήσουμε τα πράγματα που σας απασχολούν.

η εκπαιδεύτρια σκύλων δανάη χαϊδεύει ένα κουταβάκι

Ένας από τους στόχους μου είναι η δημιουργία ενός safe space στο οποίο είναι καλοδεχούμενοι όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.

Πιστεύω πως όλες / όλοι / όλα, συμπεριλαμβανομένων και των σκύλων, πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και ευγένεια. Αυτές οι αξίες μου, προσπαθώ να αντανακλόνται και στα μαθήματά μου.