Ιδιαίτερα μαθήματα για σκυλάκια με φοβίες

Ιδιαίτερα μαθήματα για
σκυλάκια με φοβίες

Ως πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια σκύλων με ειδίκευση στους σκύλους με φοβίες και επιθετικές συμπεριφορές, αλλά κυρίως ως σκυλογονιός ενός επιθετικού σκύλου, γνωρίζω πολύ καλά όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζεις στην καθημερινότητά σου. Γι’ αυτό τον λόγο, έχω σχεδιάσει αυτά τα μαθήματα ώστε να βοηθήσω το τετράποδο φιλαράκι σου να ξεπεράσει τις φοβίες της/του, να αναπτύξετε μεταξύ σας ένα γερό δέσιμο και να ζήσετε μαζί μια χαρούμενη, υγιή ζωή απαλλαγμένη από τον φόβο.

Περιπτώσεις που μπορώ να βοηθήσω

Γιατί ιδιαίτερα μαθήματα;

Μετά από διάφορες δοκιμές που έχω κάνει ως προς τον τρόπο μαθημάτων, έχω δει πως η πιο αποτελεσματική προσέγγιση (τουλάχιστον στην αρχή) είναι τα ιδιαίτερα μαθήματα.

Τα ιδιαίτερα μαθήματα μου δίνουν την δυνατότητα να φτιάξω ένα πλάνο εκπαίδευσης εξατομικευμένο για τις ανάγκες του δικού σου σκύλου, χρησιμοποιώντας ειδικά προγράμματα σχεδιασμένα γι' αυτό το σκοπό.

Επίσης, δίνουν στο σκυλάκι σου ένα αίσθημα ασφάλειας μιας και θα δουλεύουμε στον χώρο της/του και στο ρυθμό της/του.

σκύλος κοιτάει φοβισμένος πίσω από μια πόρτα

Οι μέθοδοι που ακολουθώ για την εκπαίδευση είναι βασισμένες πάνω στην επιστήμη. Προσπαθώ διαρκώς να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις και τις νέες προσεγγίσεις διαβάζοντας βιβλία και συμμετέχοντας σε σεμινάρια.

Η προσέγγιση μου, δεν χρησιμοποιεί κανενός είδους βία.

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο είναι το κόστος των μαθημάτων;

Η πρώτη μας συνάντηση, είναι συνάντηση γνωριμίας και έχει κόστος 30€ (περιλαμβάνει 24% Φ.Π.Α).

Μετά από αυτή τη συνάντηση, το κόστος πηγαίνει ανά συνάντηση και είναι 60€ (περιλαμβάνει 24% Φ.Π.Α).

Διαφορετικές τιμές ισχύουν αν είστε απο φιλοζωική ή αν φιλοξενείτε σκυλάκι που περιμένει να υιοθετηθεί.

Πού γίνονται τα μαθήματα;

Τα μαθήματα γίνονται στον χώρο σου. Ξεκινάμε κάνοντας ασκήσεις στο σπίτι σου και στη συνέχεια κάνουμε ασκήσεις και στον εξωτερικό χώρο (στη γειτονιά σου).

Πόση ώρα διαρκεί κάθε μάθημα;

Το κάθε μάθημα διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Σε πόσα μαθήματα ολοκληρώνεται η εκπαίδευση;

Δεν υπάρχει στάνταρ αριθμός συναντήσεων. Η εκπαίδευση προχωρά με βάση το ρυθμό του δικού σου σκύλου και το κατά πόσο γίνονται από εσένα οι ασκήσεις που θα δείχνουμε.

Ας γνωριστούμε!

Είσαι έτοιμη / έτοιμος / έτοιμο να βοηθήσεις το σκύλο σου να ξεπεράσει τις φοβίες της/του;
Πάρε με τηλέφωνο στο 697.80.18.466 και μπορούμε να κανονίσουμε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Η πρώτη συνάντηση, διαρκεί περίπου 2 ώρες και κατά τη διάρκειά της, θα γνωριστούμε και θα συζητήσουμε τα πράγματα που σε απασχολούν.

η εκπαιδεύτρια σκύλων δανάη χαϊδεύει ένα κουταβάκι

Ένας από τους στόχους μου είναι η δημιουργία ενός safe space στο οποίο είναι καλοδεχούμενοι όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.

Πιστεύω πως όλες / όλοι / όλα, συμπεριλαμβανομένων και των σκύλων, πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και ευγένεια. Αυτές οι αξίες μου, προσπαθώ να αντανακλόνται και στα μαθήματά μου.