Σχετικά με Εμάς

Η εκπαίδευση σκύλων έχει σκοπό να βοηθήσει ιδιοκτήτες και σκύλους να αναπτύξουν έναν κοινό δίαυλο επικοινωνίας. Στο DogPaw η εκπαίδευση έχει ένα πυρήνα και πολλά παρακλάδια. Στον πυρήνα βρίσκεται η βασική εκπαίδευση. Με αυτή, ο σκύλος εκπαιδεύεται για να υπακούει σε κάποιες βασικές εντολές. Ο ιδιοκτήτης εκπαιδεύεται παράλληλα με τον σκύλο με σκοπό να μάθει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθεί με συνέπεια, για να μπορεί να δείξει στο σκύλο τι είναι αυτό που θέλει από αυτόν.

Γύρω από τον πυρήνα υπάρχουν πολλά παρακλάδια εξειδίκευσης όπως προχωρημένη υπακοή, τρικ, κυναθλήματαγυμναστική σκύλων κ.α. Οι εξειδικεύσεις δεν είναι αμοιβαίως αποκλειόμενες. Η επιλογή της εξειδίκευσης εξαρτάται από τις αρεσκείες του ιδιοκτήτη αλλά και του σκύλου. Επίσης, οι εξειδικεύσεις είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να αφιερώσει κάποιος χρόνο στο σκύλο του, γυμνάζοντας το σώμα και το μυαλό του. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε εκτονωμένους, ισορροπημένους και ευτυχισμένους σκύλους, και ικανοποιημένους και ευτυχισμένους ιδιοκτήτες.

Στο Dogpaw σας βοηθάμε να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας, χωρίς τη χρήση βίας (σωματικής ή ψυχικής)! Ξεκινώντας με τη βασική εκπαίδευση και προχωρώντας σε προχωρημένη υπακοή και άθληση, τόσο ο σκύλος σας όσο και εσείς θα βρείτε την εκπαίδευση ευχάριστη! Ενημερωνόμαστε συνεχώς με τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της συμπεριφοράς των σκύλων και βρίσκουμε νέους και έξυπνους τρόπους να μάθει ο σκύλος αυτό που χρειάζεται και πρέπει, μετατρέποντας έτσι την εκπαίδευση σε παιχνίδι!

Δανάη Χριστίνα ΚομητοπούλουΗ εκπαιδεύτριά μας, Δανάη-Χριστίνα Κομητοπούλου, έχει σπουδάσει εκπαίδευση σκύλων και συμβουλευτική στη σχολή The Academy for Dog Trainers, λαμβάνοντας τον τίτλο CTC (Certificate in Training and Counceling). Έχει δυο σκυλιά, τη Μένη και τη Σούζη, τα οποία έχει υιοθετήσει από φιλοζωική.