Ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο;

25 Μαΐου 2017

Χειροποίητα και Οικολογικά Προϊόντα!

Η καλύτερη ποιότητα για τους σκύλους μας

Χειροποίητα και Οικολογικά Προϊόντα!

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ κατά πόσο τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε για το σκύλο σας είναι φτιαγμένα από υλικά που δεν είναι επιβλαβή για την υγεία του; Έχοντας και εμείς αυτές τις απορίες, είμαστε σε μια διαρκή αναζήτηση για ποιοτικά προϊόντα για τους σκύλους μας. Σε μια από αυτές τις αναζητήσεις, γνωρίσαμε την PawBox.

 

Συνδρομητικά Κουτιά

Τι ακριβώς είναι τα συνδρομητικά κουτιά; Είναι κουτιά-έκπληξη που περιέχουν 5 με 6 προϊόντα για τους αγαπημένους μας φίλους, τα οποία σας αποστέλνονται κάθε δυο μήνες. Και επειδή τόση ώρα μιλάμε για σκύλους, μη νομίζεται πως η PawBox έχει σταματήσει μόνο εκεί. Έχει συνδρομητικά κουτιά και για γάτες (!) αλλά... να... εμείς ασχολούμαστε με σκύλους, γι' αυτό μένουμε περισσότερο σε αυτό.

 

Τι Θα Βρείτε στα Κουτιά

κουτί pawbox

Τα περιεχόμενα των κουτιών είναι κάθε φορά έκπληξη, αλλά σε γενικές γραμμές θα βρείτε:

  • Νοστιμότατες λιχουδιές
  • Cool αξεσουάρ
  • Παιχνίδια που θα ξεσηκώσουν ακόμη και τους πιο υποτονικούς χαρακτήρες!

 

Γιατί PawBox;

προϊόντα pawboxΕίμαστε μεγάλοι υποστηρικτές των νέων ιδεών, εξ ου και ο τρόπος με τον οποίο κάνουμε τα μαθήματα. Γι' αυτό το λόγο ενθουσιαζόμαστε όταν βρίσκουμε εταιρείες με τον ίδιο τρόπο σκέψης. Κάτι άλλο που μας χαροποίησε ιδιαιτέρως είναι πως όλα τα προϊόντα που είναι στα κουτιά είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά και οικολογικά. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων και βοηθάμε στην προστασία του περιβάλλοντος που τόσο τα σκυλιά μας όσο και εμείς αγαπάμε!

Το επόμενο κουτί θα κυκλοφορήσεις στις 15 Ιουνίου και θα μυρίσει καλοκαίρι καθώς το έχουν ονομάσει Summer Dreams! Κάντε μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα τους και χαρίστε στα φιλαράκια σας ένα αξέχαστο καλοκαίρι, εμείς σίγουρα θα το κάνουμε!

 

Share it!