Σχετικά με εμάς

Η εκπαίδευση σκύλων έχει σκοπό να βοηθήσει ιδιοκτήτες και σκύλους να αναπτύξουν έναν κοινό δίαυλο επικοινωνίας. Στο DogPaw η εκπαίδευση έχει ένα πυρήνα και πολλά παρακλάδια. Στον πυρήνα βρίσκεται η βασική εκπαίδευση. Με αυτή, ο σκύλος εκπαιδεύεται για να υπακούει σε κάποιες βασικές εντολές. Ο ιδιοκτήτης εκπαιδεύεται παράλληλα με τον σκύλο με σκοπό να μάθει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθεί με συνέπεια, για να μπορεί να δείξει στο σκύλο τι είναι αυτό που θέλει από αυτόν.

Γύρω από τον πυρήνα υπάρχουν πολλά παρακλάδια εξειδίκευσης όπως προχωρημένη υπακοή, τρικ, κυναθλήματαγυμναστική σκύλων κ.α. Οι εξειδικεύσεις δεν είναι αμοιβαίως αποκλειόμενες. Η επιλογή της εξειδίκευσης εξαρτάται από τις αρεσκείες του ιδιοκτήτη αλλά και του σκύλου. Επίσης, οι εξειδικεύσεις είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να αφιερώσει κάποιος χρόνο στο σκύλο του, γυμνάζοντας το σώμα και το μυαλό του. Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε εκτονωμένους, ισορροπημένους και ευτυχισμένους σκύλους, και ικανοποιημένους και ευτυχισμένους ιδιοκτήτες.

Μετά από αρκετή μελέτη, επιλέξαμε τα μαθήματα να είναι σε online μορφή. Οι ιδιοκτήτες θα βλέπουν βίντεο συνοδευόμενα από κειμενάκια με τις ασκήσεις που πρέπει να κάνουν. Στη συνέχεια, μπορούν προαιρετικά να καταγράφουν της ασκήσεις με μια κάμερα, να μας τις στέλνουν και εμείς με τη σειρά μας να απαντάμε λέγοντάς τους τι έκαναν σωστά και τι πρέπει να βελτιώσουν.

Αυτός είναι ένας τρόπος ο οποίος θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό. Με την online εκπαίδευση οι ιδιοκτήτες μπορούν να εκπαιδεύσουν τον σκύλο τους εύκολα και γρήγορα από το σπίτι τους, τις ώρες που τους βολεύει. Ένα άλλο θετικό της online εκπαίδευσης, για τους πιο απαιτητικούς, είναι πως με την καταγραφή, εκπαιδευτής και εκπαιδευόμενος μπορούν να καταλάβουν ακριβώς πιο σημείο της άσκησης θέλει βελτίωση. Έτσι μπορούμε να πετύχουμε γρήγορα και σωστά αποτελέσματα και εκπαίδευση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του εκάστοτε ιδιοκτήτη.

Στο Dogpaw σας βοηθάμε να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας, χωρίς τη χρήση βίας (σωματικής ή ψυχικής)! Ξεκινώντας με τη βασική εκπαίδευση και προχωρώντας σε προχωρημένη υπακοή και άθληση, τόσο ο σκύλος σας όσο και εσείς θα βρείτε την εκπαίδευση ευχάριστη! Ενημερωνόμαστε συνεχώς με τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη της συμπεριφοράς των σκύλων και βρίσκουμε νέους και έξυπνους τρόπους να μάθει ο σκύλος αυτό που χρειάζεται και πρέπει, μετατρέποντας έτσι την εκπαίδευση σε παιχνίδι!

 

 

Facebook